KOCAELİ / GÖLCÜK - Barbaros İlkokulu

Ara

Hareketliliğe başvurmak isteyen öğretmnelerimizin ekteki formu 07.12.2023 saat 17.30'a kadar doldurması gerekmektedir.

Ekm

24 Ekim 2023 Salı Günü Saat 09.30'da, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda başlayacaktır. Her şubemizden en az 3 velimizin katılmasını rica ederiz.

Eyl

Okulumuz 1. sınıfına kayıt olan öğrencilerin sınıfları belli oldu. E-devletten öğrenci nakil diye aratıp e-okul sayfasına ulaşıp sınıfını kontrol edebilirsiniz. Okulumuz sitesindeki öğretmen kadromuzdan sınıfının öğretmenini teyit edebilirsiniz.

Öğretmen kadromuza ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Erasmus+ Öğretmen hareketliliği başvurularınız için aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ekm

27 Ekim 2022 Perşembe Günü Saat 13.15'te okul konferans salonumuzda "Çocukta İhmal ve İstismarın İzi" konulu etkinliğimiz olacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin geleceği.

Yurt Dışı Hareketliliğe Katılacak Katılımcıların İlanı

Okul Eğitimi Katılımcı Seçim Yöntemi ve Değerlendirme Kriterleri

Ara

ERASMUS+ PROGRAMI ALTINDA KABUL EDİLEN KOCAELİ  MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS AKREDİTASYONU KATILIMCI BELİRLEME FORMUDUR.

Güvenli İnternet Erişimi

ORTAOKULA GEÇİŞ