KOCAELİ / GÖLCÜK - Barbaros İlkokulu

Uğur OKKİRMAN - Okul Müdürü

1985 yılında Eskişehir Bozan´da doğdu.İlk öğrenimini Veli Topçu İlköğretim Okulunda gördü.Orta öğrenim için İlk Köy Enstitülerinden olan Çifteler Köy Enstitüsünün yerine yapılan Yunus Emre Anadolu Öğretmen Lisesinde gördü. 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Kocaeli  Üniversitesi Eğitim Yöenetimi Programında Yüksek Lisansı eğitimi aldı. 2008-2010 yıllarında Şanlıurfa Üçgöze Köyünde, 2010-2015 yıllarında Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğretmen olarak görev yapımıştır. 2015-2018 yıllarında Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olup 2018 yılı ağustos ayından itibaren Barbaros İlkokulunda okul müdürü olarak görev  yapmaktadır.